Отвaрање новог хипермаркета Belamionix у Источном Сарајеву

17.02.2020. 20:37
0
ИЗВОР: klix.ba

Један од водећих домаћих трговачких ланаца који послују на тржишту компанија Belamionix из Брчког најављује у уторак 18. 2. 2020. са почетком у 11:00 сати отварање свог новог хипермаркета у Источном Сарајеву на адреси Иве Андрића 3.

Поменути објекат је нови искорак на тржишту и уједно седамдесета пословница ове успјешне компаније која је наставила са тенденцијом ширења мреже малопродајних објеката.

Поред развијене мреже малопродајних објеката коју чине тржни центри, хипермаркети, супермаркети, ресторани и бензинске пумпе, Belamionix има и развијену властиту дистрибуцију преко 10.000 артикала чији су директни увозници из преко 30 земаља широм свијета.

Оно по чему се Belamionix као трговачки ланац разликује од конкуренције јесте да поред приступачних редовних цијена и широког асортимана роба, свакодневно својим купцима нуди велики број артикала по знатно сниженим цијенама реализованим кроз различите промо активности.

Нови хипермаркет Belamionix у Источном Сарајеву представља један модеран, високо-садржајан продајни простор који ће својом понудом задовољити потребе свих посјетилаца.

На дан свечаног отварања биће уприличен богат музичко-забавни програм као и доста другог занимљивог садржаја од чега се издваја преко 300 артикала снижених и до 30%, поклон пакети за посјетиоце, велики број промоција и дегустација, организована роштиљада, аниматори изненађења за најмлађе посјетиоце и још доста тога.

Коментари 0
Повезане вијести
У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО) У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
Вечерас премијера документарног филма "Прича поносног пука" Вечерас премијера документарног филма "Прича поносног пука"
Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    23h 19m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    21h 33m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    19h 23m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    11h 48m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    17h 21m
    0