Драган Руђо Работа сребрни на Отвореном купу Европе у Карловцу

12.02.2020. 16:45
0
ИЗВОР: Катера

Паљански ветерански кик-боксер Драган "Руђо" Работа освојио је друго мјесто на Отвореном купу Европе, одржаном у периоду од 7. до 9. фебруара 2020. године у хрватском Карловцу, гдје је у финалу изгубио меч од Васа Цсабе из Мађарске.

Работа је на поменутом такмичењу наступио у конкуренцији од 2.240 такмичара из 39 земаља, у дисциплини кик-лајт и категорији +79 кг, гдје је у четвртини финала морао да савлада Порториканца Хаимеа Пупарта, а у полуфиналу Мађара Миклоса Типануса, док је у финалу поражен од другог Мађара Васа Цсабе.

- Конкуренција је била изузетно јака, ја сам планирао да се такмичим у категорији -79 килограма, али због тешке прехладе нисам био у могућности једно вријеме да тренирам, јер сам примао јаке инекције да бих оздравио - каже Работа.

Слика

Он додаје да му је наступ на Отвореном купу Европе био у питању, али да је посљедњу седмицу пред такмичење смогао снаге, те се вратио тренинзима.

- Ипак, нисам могао скинути килажу, па сам морао наступити у категорији +79 килограма. Такође, морам напоменути да сам био најстарији такмичар на овом Купу. Користим прилику да честитам предсједнику Кик бокс клуба "Тигар" из Карловца Зорану Цицвари на одличној организацији такмичења - каже Работа.

Работа додаје да велику захвалност за одлазак на поменуто такмичење у Хрватску дугује и директору паљанског Водовода и канализације Дејану Којићу, који му је обезбиједио финансијску помоћ, као и пријатељима из Кик бокс клуба "Борац Јелах" тренерима Хусеину Алибабићу и Јасмину Хасићу на помоћи на такмичењу.

Коментари 0
Повезане вијести
Крај сезоне за Драгана Работу Крај сезоне за Драгана Работу
Драган Руђо Работа задовољан освојеним пласманом на Termag Challenge Race Драган Руђо Работа задовољан освојеним пласманом на Termag Challenge Race
Драган Работа остао без медаље на Свјетском првенству у кик боксу Драган Работа остао без медаље на Свјетском првенству у кик боксу
Најчитаније
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    19h 3m
    0
  • Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
    22h 27m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    17h 56m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    9h 33m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    9h 14m
    0