Душко Бошковић: Да ли се свакодневним ношењем маски може отровати угљен-диоксидом?

28.05.2020. 09:42
4
ИЗВОР: Катера

Постоји више врста људи који носе обичне маске, упркос чињеници да оне не штите ни од каквог вируса, пошто су вируси ситнији од рупа тканине од којих се праве маске.

Слика

У прву групу спадају испрепадани за своје здравље, који су подлегли медијском притиску и само прате гдје је колико људи обољело, а колико умрло од или са коронавирусом, па се надају да неће изаћи на овим списковима.

У другу спадају они који славодобитно носе маске тако као да казују другим људима, погледајте мене како сам друштвено одговоран, за ордена спреман. А у ствари су послушни сљедбеници ових који су наметнули цијелом свијету коронавирус пројекат. 

У трећу групу спадају практични људи, који ставе маске само да би могли ући у продавнице и банке које су наметнуле обавезу ношења маски. Условљавали су улазак и са обавезом ношења рукавица, па како често није било купити рукавица, онда су условљавали прскањем руку дезинфикационим средством против бактерија, а не вируса, па када су видјели да их то кошта, а народ воли џабане, онда су одустали и од ове мјере, јер им је трошак.

У четврту групу спадају људи који носе редовно маску, али у џепу, да их употријеби само за потребе да се појави полиција жељна кажњавања ради пуњења буџета локалних заједница.

Постоји можда и пета врста људи у некој значајнијој мјери да се помене, али је нијесам уочио. Чим је уочим направићу мутацију овог текста додавајући и њих накнадно.

Како се препорука о обавези ношења маске, која нема законску снагу, лагано претвара у тест интелигенције и послушности, може се лако предпоставити шта се у позадини ваља.

Вакцине од које се очекује да као спријечи поновно појављивање ове варијанте вируса, али не и мутација, што значи да се треба стално вакцинисати, ће да се дају оним из прве двије групе. Те вакцине, у којима ко зна шта све неће бити, неће бити толико опасне по људе из те двије групе. То су обично корисни и управљиви људи и није циљ да им се наштети пошто су употребљиви владарима. На таквим вакцинама ће фармако-индустрија и сви пратећи системи да зараде силне паре, продавајући то многим државама које ће их морати куповати у милионским количинама. Овај дио пројекта орјентисан је на оплођавање капитала, тј. добијање што већег чистог профита. Једини проблем је тај да ако нису у стању да направе поуздане тестове, како ће уопште направити поуздане вакцине. И још када знамо да тај пројекат води Бил Гејтс (у преводу Рачун Капија) и ако су му вакцине као и верзије Виндовса, пуне грешака, онда је човјечанство у проблему. Најбоље у овоме случају би било да те вакцине садрже само инфузију са минералима и витаминима и да се то убризгава народу, а да се наплаћују као вакцине.

Други дио пројекта намијењен је за оне који не носе маске и то је за ове људе из групе три и четири. Како је велика покривеност многих јавних површина камерама широм свијета, већ сада када и није толико широко распрострањена 5Г мрежа, лако је свакој полицији да има у архиви галерију фаца људи који не носе маске. За такве људе би могла бити намјењена друга врста вакцина, која ко зна шта све неће имати у себи, али ће имати и састојак који ће да или дисциплинује непослушне мијењајући им генетски код, или да спријечи да имају потомство. Јер не треба ни једној влади непослушно и бунтовно становништво, а поготово свјетској. Требају им само послушни људи који ће само да раде, не питајући за плату и одмор.

Зна ли неко да ли се може свакодневним ношењем маски отровати угљен-диоксидом и да ли је главобоља први симптом?

Коментари 4
  • Generic placeholder image
    Pisac ovog teksta 18.07.2020. 20:39
    Nije ovo nikakva teorija zavjere nego zavjera, ne mogu da vjerujem da to ne vidiš
  • Generic placeholder image
    Zoran 12.07.2020. 00:44
    Zbog ovakvih teorija zavjere koje neuki čitaju po portalima situacija je sve gora. Narod misli da sve pare u ovu državu dolaze od ugostiteljstva i turizma a ustvari ćemo da pomremo od gladi jer nam ostali zatvaraju granice zbog naše neozbiljnosti.
  • Generic placeholder image
    Брко 22.06.2020. 17:24
    Поред наведених група носитеља маски постоји још један, а то је онај који чува друге од себе. Ја бих такве назвао одговорнима и свјеснима.

  • Generic placeholder image
    Moi Meme 14.06.2020. 18:17
    Chapeau !
Повезане вијести
Умовање над календаром за 1902. годину (ВИДЕО) Умовање над календаром за 1902. годину (ВИДЕО)
Сарајевска прича - ЈАТ-ов небодер (ВИДЕО) Сарајевска прича - ЈАТ-ов небодер (ВИДЕО)
Највјероватније поријекло ријечи Балкан (ВИДЕО) Највјероватније поријекло ријечи Балкан (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    23h 41m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    21h 16m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    7h 15m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    5h 42m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    7h 34m
    0