Душко Бошковић: Сатанистичка симболика

31.05.2020. 15:11
2
ИЗВОР: Катера

Српски крст је изворно једнакокраки какав је био прије појаве хришћанства, а такав је и остао. Хришћанство је за свој симбол узело крст, али кракова различите дужине, што симболизује распеће, тј. дрвену конструкцију на којој је разапет Исус. Хришћани су за симбол узели симбол смрти и страдања свог родоначелника вјере, симбол на којем су Римаљни убили Христа. Након подјеле хришћанства на источно и западно, симбол је остао у принципу исти, али са неким детаљима зависно од краја да се направи међусобна разлика. Крст као симбол распећа личи на мач када се пободе у земљу или одложи у корице за пасом и то симболизује мир, пошто је оружје одложено.

Када се мач извади и окрене на горе, добијемо обрнути крст, и то симболизује ратовање, оружје је извађено да се употријеби.

Овај обрнути крст је познат као крст Светог Петра. Петра су хтјели као Исусовог насљедника такође да разапну на крст, али је он захтјевао као недостојан Исусове величине и значаја да га разапну на обрнути крст. На тај начин неће бити изједначен са начином убијања Исуса на распећу.

Слика

Ватикан иначе користи овај обрнути крст, што се види на овој фотографији са папом Војтилом, којег су поставили јер је славенског рода, како би за интерес Ватикана радио на урушавању највећег панславенског царства којег су направили комунисти. Урушавање царства је започео начињући га у својој родној Пољској, коју је Коминтерна отргла од Ватикана и укључила у своје царство. Војтила је вратио Пољску под Ватиканску контролу и наставио то да ради са осталим римо-католичким нацијама. 

Овај симбол обрнутог крста не кориси само Ватикан за потребе своје езотерије, него га користе и сатанисти широм свијета. Иначе је обичај сатаниста да све симболе окрећу наопако, а не само крст. Крст наопако носе мушкобањаста супруга Била Гејтса, и кћерка Клинтонових.

Слика

Када се погледају сљедеће слике институција у Сарајеву могу се видјети наопако окренуте заставе. Поставља се питање да ли се окреће застава због неког нама непознатог сатанистичког ритуала или због тога што се те институције сматрају недостојним? Или једноставно немају појма како им изгледа државна застава.

  • Слика
  • Слика
  • Слика

 

 

 

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    СМОР 25.06.2020. 11:49
    Застава се окреће наопачке као позив у помоћ!
  • Generic placeholder image
    Kosmicki kantar 15.06.2020. 23:57
    ...Je uredjaj koji sve rijesava a ovo su mu sitnice,,🤗
Повезане вијести
Умовање над календаром за 1902. годину (ВИДЕО) Умовање над календаром за 1902. годину (ВИДЕО)
Сарајевска прича - ЈАТ-ов небодер (ВИДЕО) Сарајевска прича - ЈАТ-ов небодер (ВИДЕО)
Највјероватније поријекло ријечи Балкан (ВИДЕО) Највјероватније поријекло ријечи Балкан (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    3h 1m
    0
  • Трудница теже повријеђена након напада пса луталице
    20h 44m
    0
  • Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
    15h 1m
    5
  • Поште Српске привремено затвориле испоставу у шалтер сали Општине Источна Илиџа
    21h 59m
    0
  • Јуначки синови Српске Илиџе одбранили своја огњишта (ФОТО)
    22h 35m
    0